Kinderopvang

logo_KSH_Ned2

KSH Kidsclub Cornelis Haak

Kleine vestiging met huiselijke sfeer

BSO Kidsclub Cornelis Haak is gevestigd in de Cornelis Haak school. De BSO biedt plaats aan de kinderen van deze school en De Pionier en De Meridiaan. De BSO is kleinschalig, iedereen kent elkaar en de sfeer wordt als huiselijk en gezellig ervaren.

Vaste BSO-groepen op leeftijd

Kidsclub Cornelis Haak heeft 3 groepen, die op leeftijd zijn ingedeeld. De kinderen starten de middag allemaal in hun vaste groep. Hier wordt na schooltijd eerst gezamenlijk wat gegeten en gedronken. Daarna zijn de kinderen vrij om te spelen waar zij willen of kunnen ze meedoen aan een activiteit of workshop.

Activiteiten, workshops en vakantieprogramma

Elke dag worden er diverse activiteiten en of workshops aangeboden op het gebied van koken, sport en spel, cognitief, creatief, sociaal, muziek dans en taal: de kinderen kunnen zich culinair uitleven in het kinderkookcafé, sportief bezig zijn in het speellokaal, en creatief zijn met diverse materialen. Tijdens de vakanties gaan wij twee maal in de week op uitstapje en bieden wij ook activiteiten aan voor de boven genoemden gebieden.

Volop mogelijkheden om buiten te spelen

Elke dag buitenspelen vinden wij belangrijk Op het speelplein zijn een zandbak, een glijbaan en speelschip en andere speeltoestellen geplaatst. Er is een mooi voetbal/basketbalveld waar diverse activiteiten kunnen worden gedaan. Natuurlijk is er daarnaast voldoende ander speelmateriaal, zoals fietsjes, kruiwagens en scheppen.

• Openingstijden van 07:00 tot 19:00 uur
  • Er is ruimte voor 50 kinderen in de BSO
  • De kinderen verblijven in de school, maar in een geheel andere inrichting. Het moet een andere ‘wereld’ voor hen zijn, dan de ‘schoolwereld’.
  • In de vakanties en op studiedagen is er opvang voor de kinderen die gebruik maken van de BSO bij KSH Kidsclub Cornelis Haak.
  • Ook Flexibele opvang mogelijk
  • U bent uiteraard vrij om te kiezen voor KSH als organisatie voor BSO, of u blijft bij uw huidige aanbieder.
  • Wilt u inschrijven, dan kunt u een inschrijfpakket aanvragen bij het hoofdkantoor (telefoon: 0314-680498)of via de e-mail: info@kinderservicehotels.nl
  • Inschrijven kan ook via de website www.kinderservicehotels.nl
  • Klik hier voor de website van de Kids Club Cornelis Haak.