Onze school heeft een unieke samenwerking met Unity 99. Unity99 is een sportvereniging uit de wijk Zevenkamp. Ze bieden verschillende disciplines aan, zoals karate, judo en crossfit. De kinderen vanaf groep 4 krijgen 1 moment in de week les van Unity99. We noemen dat de ‘Mind-Dojo’. De kinderen krijgen een mix van Martial Arts (Oosterse gevechtskunsten) en mindfulness. Ze worden zich meer bewust van de mogelijkheden van hun lichaam en leren zichzelf van binnen beter kennen. Kinderen leren hierdoor beter hun eigen keuzes te maken, staan stevig in hun schoenen, zijn geen meeloper en hebben zelfvertrouwen. Dankzij deze mix van sportiviteit en welbevinden worden kinderen stabieler. Het is een goede voorbereiding op het voortgezet onderwijs en de maatschappij.