Goed onderwijs

Eigentijdse
leermiddelen

Veilig en sociaal

Vertrouwen

Alles onder
één dak

Jij bent een kanjer!

Het pettenkwadrant van de Kanjertraining is een manier om kinderen feedback te leren geven op hoe ze hun klasgenoot zien in kwaliteit, maar ook tips geven over hoe hij zijn gedrag kan veranderen, zodat het nog fijner is om hem in de klas te hebben. De leerling krijgt zicht in hoe hij wordt gezien door […]

Samen zwemmen!

Groep 4 ging voor de eerste keer met de bus naar zwemles. Best spannend was het wel, voor de kinderen en de ouders. Toen wij in de bus zaten, was de spanning er al af en konden ouders met blije foto´s op de hoogte worden gehouden. De kinderen hebben genoten van de zwemles en kijken […]

Samen zijn wij klaar voor een nieuw schooljaar!

Fijn om allemaal weer op school te zijn. Samen met de basis vanuit de Kanjertraining is het begin gemaakt. De regels zijn weer bekend, de eerste vrienden zijn gemaakt en de start met het werken in werkboeken en op laptops is gelukt. Wij zijn klaar voor een fijn schooljaar met elkaar.

Leesplezier

Correct lezen en tempo lezen is belangrijk. Hoe leuk is het, als je dit beiden kunt oefenen op het plein. Op een plekje lezen waar jij dit het beste kunt.

Buiten sporten

De kleuters hadden gym in de grote gymzaal. De hogere groepen gingen daardoor lekker naar buiten onder hun gymtijd.

Van koe tot melk

Een leerzame les op de kinderboerderij voor de kinderen uit groep 4. Zij hebben veel geleerd over het proces van de koe tot aan melk in je glas.