Goed onderwijs

Eigentijdse
leermiddelen

Veilig en sociaal

Vertrouwen

Alles onder
één dak

Feesten doen wij samen!

Mooie EK outfits, popcorn maken in de klas, een stormbaan en springkussen op het plein, een les karate vechtkunst en gezelligheid in de klas. Met elkaar hebben wij er een mooie juffen- en meesterdag van gemaakt.

Ideeën opdoen voor het nieuwe schoolplein!

De groepen 8 mochten inspiratie op doen voor ons nieuwe schoolplein. In natuurspeeltuin “De Speeldernis” hebben zij ontdekt wat leuk is om op een plein te hebben, maar ook de activiteiten die niet handig zijn. Het was een natte, maar leuke ochtend!

Steen, papier, schaar!

Tijdens de les van Unity99 leren de kinderen elke week iets nieuws. Dit keer leerden zij door middel van een oefening, hoe je rekening houdt met een ander. Het spelletje ‘steen papier schaar’ kreeg vandaag een andere wending. Win je? Dan mag je de ander met de zachte koker slaan. Maar… de ander moest zich […]

Voorbereiding afscheid groep 8

Het is bijna zomervakantie. Vooral voor de kinderen van groep 8 is dat heel bijzonder. Zij gaan na de vakantie naar een andere school. Over het basisschool avontuur is een afscheidslied gemaakt door de meesters. U bekijkt de clip toch ook? Klik op onderstaande video.

Het leven in de sloot ontdekken!

Een buitenles over het leven in de sloot. Kijken bij de waterkant hoe de juf water uit de sloot schept. Daarna in kleine groepjes ontdekken wat er in de sloot bij de school leeft. De kleuters zagen kikkervisjes, een waterslak en nog meer kleine beestjes!  

Unieke samenwerking school – Unity99

Tijdens dit schooljaar hebben we een vragenlijst verspreid onder alle ouders van de Cornelis Haak School. De belangrijkste vraag was: Wat vindt u belangrijk, naast goed onderwijs? Allerlei opties werden gegeven waaruit u kon kiezen. De conclusie? Alles is belangrijk, al sprongen er twee met kop en schouder boven uit: • Welbevinden • Sportiviteit We […]