Wetenschap en techniek

Elke periode tussen de vakantie bieden we kinderen een ander aanbod op het gebied van wetenschap en techniek. We werken hiervoor samen met onze partners van de Maak-o-theek. U kunt hierbij denken aan thema’s als optische illusies & spiegels, stopmotion, kunst & techniek en grote uitvinders.

Door het wisselende aanbod van de Maak-o-theek komen kinderen in aanraking met verschillende aspecten van wetenschap en techniek, is ons materiaal altijd up-to-date en voldoende aanwezig.

Kinderen van hogere groepen ondersteunen de kinderen in lagere groepen.